Info Meridon

Kamers op Meridon
Prijzen
Reserveren

De huisvesting in Méridon is heel bijzonder: niet alleen door de romantische sfeer, maar ook door de mooie ligging in een omgeving waarvan u tijdens uw verblijf intens kan genieten.

Het comfort op het kasteel is goed, maar niet luxueus. Er zijn tien grote slaapkamers met 2-4 bedden. Alle kamers in het kasteel hebben centrale verwarming en warm en koud stromend water. Op elke etage zijn voldoende douches en toiletten aanwezig. Door de vele trappen zijn de slaapkamers in het kasteel helaas niet goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. In het kasteel is ook een grote zaal, twee kleinere zalen en een eetzaal.

De dépendance Petit Méridon heeft in 2008 een ingrijpende verbouwing ondergaan. Er zijn zes fraaie 2-persoons kamers en één 1-persoons kamer en een zaal met keuken op de begane grond alle goed toegankelijk voor mindervaliden. Op de eerste verdieping zijn vier 2-persoons kamers. Alle kamers hebben wastafel, douche en toilet. In totaal kunnen daar 21 personen geriefelijk verblijven.

Gasten kunnen kiezen voor logies met ontbijt, vol- of halfpension. Ook is het mogelijk een lunchpakket mee te nemen bij dagexcursies. De Franse keuken van Méridon is voortreffelijk. De maaltijden zijn zeer verzorgd en uitgebreid. Met diëten wordt zoveel mogelijk rekening gehouden. Bij mooi weer is het ook mogelijk te lunchen of te dineren in een tent in het park.